Elegante me Stil Skandinav! 

 Me ardhjen e vjeshtës, koleksionet tona po bëhen më interesante me aksesorë shumëqëllimësh në rolin kryesor. Në vend se të investoni për rroba të shtrenjta sezonale, freskoni dhe përmirësoni kominimet tuaja të modës me këta aksesorë të ndryshëm! 

Për një ndryshim të menjëhershëm në një kombinim klasik, ne kemi aksesorët e duhur: një femër që adhuron stilin minimalist, do të jetë e lumtur me kombinimin e rrobave të sofistikuara me detajet e ngjyrave intensive. Ajo adhuron detajet kualitative të një dizajni funksional dhe nuk ka frikë të përziejë ngjyrat e ndryshme. Stili I saj është femëror dhe ngjyra që dominon në përzgjedhjen e grimit, këpucëve dhe stolive është e kuqe intensive.