LOJË REALITETI

Zbuloni AR magjinë prapa faqeve të katalogut
 

ZBULO
BABY O

95% Natyrale, 100% Dashuri! 
 

SHIKO TANI
Po shfaqen 5 nga 5 produktet

KUJDES PËR FOSHNJËN ASHTU SI SYNON NATYRA

Ne e vlersojmë lëkurën e foshnjës suaj as sa ju, kështu që ne krijuam Baby O për të ushqyer butësisht, zbutur dhe mbrojtur lëkurën e tyre, nga koka tek këmbët, që nga momenti i lindjes. Të gjitha produktet tona janë të paktën 95% natyrale dhe të formuluara me Vajin e Pastër Suedez të Tërshërës, një përbërës që imiton lipidet e lëkurës së foshnjës dhe vepron si lëkurë e dytë. Ata janë aq të butë dhe të sigurt sa që janë miratuar nga dermatologë dhe pediatër.