Vazhdoni në rrugën tuaj

Fragrance Family - Woody Aromatic

3Përbërësit kryesorë:

 Aroma kryesore: Piper i zi

Aroma e zemrës: Lavandin
Aroma Baza: Marrëveshja Ambergris
Aroma Hero: Marrëveshja Ambergris

 

Storia e Parfumerit - Elise Bénat

"Kur krijoj, shoh imazhe. Si një fotograf, unë i imagjinoj aromat e mia si një foto. "Parfumer, Elise Bénat

Lënda e parë është pika fillestare nga e cila Elise Benat ndërton formulat e saj. Duke u mbështetur në një histori të pasur personale të udhëtimit, ajo heq sfidën e përkthimit të fjalëve në aromat dhe krijimin e aromave delikate, befasuese. Elise është parfumeri pas Aire Allegro për Loewe, My Little Garden dhe Sunkiss Garden dhe bashkë-krijoi grua Happydisiac për Oriflame.