PARIS GJATË NATËS KA NJË SHKËLQIM SI ASKU TJETËR. HAPNI DYERT NË LARTËSITË E REJA ELEGANCE DHE SOFISTIKIMI ME ECLAT NUIT, TË FRYMUARA NGA PARFUMERIA FRANCEZE. KUDO QË JU ZË NATA DO TË TAKOHENI ME SKENA SHKELQËSE NDËRSA NJË ENERGJI VERBIZUESE MBUSH AJRIN. NDIHUNI SENSUAL DHE TËRHESHËS, SI NATYRA ECLAT KAPIN NETËT PARISIANE SENSUALITET TË RRITUR.