Prejmë shiritin për produktet e qëndrueshme

EcoBeauty është gama e produkteve më natyrale, etike dhe përkujdesëse ndaj ambientit që ne kemi krijuar ndonjëherë. Të gjitha produktet janë me origjinë natyrale dhe organike të certifikuara. EcoBeauty Krema për Fytyrë dhe Krema për sy janë të certifikuara nga Fairtrade. Ato nuk përmbajnë silikon, vajëra minerale apo aroma sintetike.