Po shfaqen 1 nga 1 produktet

Për të festuar thelbin e feminitetit, kemi ftuar dy Master Perfumers femra të krijojnë Infinita, duke përdorur lulen më delikate dhe ikonike të Jasmine - një simbol i përjetshëm i bukurisë, forcës dhe cilësisë femërore.FAMILJA E AROMAVE: Floral- Fruity-Woody

 NOTA HERO: Jasmine Grandiflorum

 NOTAT KRESORE:

  • Top: Mandarin
  • Zemër: Jasmine Grandiflorum
  • Basë: Cashmere wood
  • TOP NOTAT: Pink Pepper, Mandarin, Kumquat

    NOTA E ZEMRES: Grandiflorum Jasmine

    NOTA BAZË: Cashmere wood, Amber, Vanilla