Po shfaqen 3 nga 3 produktet

PIKTURONI RRUGËTIMIN TUAJ

Zhyt veten në përvoja autentike, krijuese dhe jeta bëhet më e pasur, më komplekse dhe më e gjallë. Joyce ju frymëzon të pikturoni jetën tuaj me ngjyra dhe të eksploroni shtigjet e papritura që ju bëjnë të lulëzoni. Ju hapeni botën dhe lulëzoni si një lule artistike.

#paintyourpath

JOYCE JADE

Orhcid i lumtur i egër, i cili frymëzon goditje energjike me ngjyra.

FAMILJA E AROMAVE: Floral-Fruity-Green

NOTA HERO: Wild Orchid

PËRBËRËSIT KRYERSOR

  • Top:Mollë e Gjelbër
  • Heart:Orkide e Egër
  • Base:Dru Sandal

TOP NOTAT: Lemon, Green Apple, Aquatic Accord
NOTAT HEART: Magnolia, Wild Orchid, Jasmine
NOTAT BASIKE: Vanilla, Amber, Sandalwood


JOYCE ROSE

The Flirty Ylang to feel flirty and feminine.

FAMILJA E AROMAVE: Oriental Floral

HERO NOTE: Ylang Ylang Oil of Madagascar

PËRBËRËSIT KRYERSOR

  • Top: Almond
  • Heart: Ylang Ylang, Vaj Madakaskar
  • Base:Vanilla

TOP NOTAT:: Lemon Oil, Pink Pepper, Almond
NOTAT HEART: Tuberose, Jasmine, Ylang Ylang Oil of Madagascar
NOTAT BASIKE: Sandalwood, Tonka Bean, Vanilla


JOYCE TURQUOISE