Po shfaqen 4 nga 4 produktet

MBANI BALANCIN TUAJ NATYRAL

Toke në qoftë se jeni të bekuar me lëkurë normale! Por pse të jesh normal kur mund të arrish yjet? Lëkura normale merr etje po ashtu, kështu që mbani te hidratuar lëkurë tuaj me kombinim organik të Aloe Vera dhe super përbërësin Ujin e kokosit. Le ta quajmë anijen tuaj të raketave në drejtim të fytyrës së freskët, rrezatues dhe të bukur!

ÇFARE KA TE REJA

ALOE VERA ORGANIKE -FRESKUESE

 

Gjethet e saj të gjelbërta janë të përbëra nga 99.5% ujë, gjë që shpjegon pse mund të përballojë klimat shumë të nxehta. Përveç hidratimit, është gjithashtu i njohur për vetitë e saj anti-oxidant dhe qetësues.

Një tjetër fakt ? Ekstrakti organik i Love Nature Aloe Vera është ngrirë dhe i tharë në pluhur! Ky proces ndihmon në ruajtjen më të mirë të lëngjeve të lëngshme të bimëve dhe gjithashtu ndihmon planetin duke zvogëluar vëllimin e përbërësve në transport.


MBAJTUR BALANCIN TUAJ NATYROR
MBAJTUR BALANCIN TUAJ NATYROR
 
CFARE KA TE RE
 
CFARE KA TE RE