Aromat

E VËRTETUAR SE ËSHTË TËRHEQËSE

SHIQO VIDEON

Shkenca e atraksionit

LEXO ME SHUME
Po shfaqen 1 nga 1 produktet

Ne ftuam dy Master Perfumers për të zhvilluar Magnetista dhe bashkëpunuam me neuroshkencëtarët për të siguruar efektet e tij magnetike te burrat. Ylli i pavendosur është Marrëveshja e Luleve Passion - një lule e njohur për efektin e saj nxitës në shqisat