SEKRETI PRAPA EFEKTEVE ENERGJIKE TË NORTH FOR MEN POWERMAX ËSHTË KOMBINIMI I DY PËRBËRËSVE KRYESORË: PROTEINA E HIDROLIZUAR + EKSTRAKT LAKËR JESHILE. SHTESA E PROTEINAVE TË HIDROLIZUARA DIHET SE RUAN HIDRATIMIN DHE QËNDRUESHMËRINË E LËKURËS DHE FLOKËVE, NDËRSA EKSTRAKTI I LAKRËS JESHILE ËSHTË NJË ANTIOKSIDANT I FUQISHËM - ME 100% MË SHUMË VITAMINË C SESA PORTOKALLET.