NovAge ProCeuticals

Familja e NovAge ProCeuticals

Mëso më shumë
NovAge kuiz

Zgjidhni kujdesin e duhur të lëkurës për ju

Bëni kuizin

Filtri

Ndaj sipas (4)

56 Artikujt

KORIGJIM DHE MBROJTJE - PËR TË RINJ,
LËKURË E SHËNDETSHME NË ÇDO MOSHË.

Çdo gamë NovAge mundësohet nga një partneritet unik i një teknologjie shumë të avancuar së bashku me një ekstrakt të zgjedhur të qelizave burimore bimore. Teknologjia është krijuar për të synuar dhe korrigjuar shenjat specifike të plakjes, ndërsa ekstrakti i qelizave staminale bimore ndihmon në mbrojtjen e lëkurës kundër agresorëve të plakjes së lëkurës, si një kujdestar i rinisë suaj - kështu që ju mund të keni lëkurë rinore dhe me pamje të shëndetshme në çdo moshë.