Zbuloni rutinën tuaj të personalizuar të kujdesit

KRIJONI NJË RUTINE

Zbuloni kujdesin e lëkurës Novage+

MËSO MË SHUMË
Filtri

Filtri

Ndaj sipas (4)

40 Artikujt

KUJDESI I AVANCUAR TEKNOLOGJIK PËR LËKURËN

Shijoni lëkurën e shëndetshme dhe me pamje rinore në çdo moshë me Novage+ dhe Novage. Novage+ ofron efekte kozmetike ndërkohë që është i butë ndaj lëkurës dhe natyrës falë teknologjive tona bioaktivizuese, të cilat punojnë në harmoni të përsosur me funksionet biologjike të lëkurës tuaj – dhe me njëri-tjetrin – fuqishëm, butësisht, saktë. Koleksionet NovAge karakterizohen nga një harmoni unike e teknologjive të avancuara dhe ekstrakteve të zgjedhura të qelizave staminale bimore. Teknologjitë synojnë shenja specifike të plakjes dhe ekstraktet e qelizave staminale bimore veprojnë si ruajtës të rinisë, duke mbrojtur lëkurën tuaj nga faktorët që ndikojnë në plakjen e lëkurës.