Skin Tone Regulator Teknologjia

Teknologjia rregullatore e tonit të lëkurës fik çelësin kryesor në prodhimin e melaninës◊, duke mbyllur në mënyrë efektive prodhimin e tepërt dhe të pakontrolluar dhe rivendosjen e ekuilibrit◊. Ndihmon gjithashtu në zvogëlimin e skuqjes së lëkurës@1 veçanërisht duke kontrolluar mesazhet e inflamacionit dhe duke zvogëluar zgjerimin e enëve të gjakut. Për më tepër, Rregullatori i Tonit të Lëkurës siguron antioksidant të menjëhershëm dhe mbrojtje nga ndotja@1 për të parandaluar përgjigjet inflamatore të shkaktuara nga ndotja dhe degradimin e lëkurës që ato shkaktojnë. "

Ribwort Plant Stem Cell Ekstrakt

 Ekstrakti i qelizave burimore të bimës Ribwort ndihmon në neutralizimin dhe pastrimin e produkteve të stresit oksidativ për të kundërshtuar shfaqjen e njollave të errëta dhe çngjyrosjeve të tjera të tonit të lëkurës dhe rivendosjen e vitalitetit të lëkurës. Ekstrakti i qelizave burimore të bimëve Ribwort gjithashtu mbështet aktivitetin e Teknologjisë së Rregullatorit të Tonit të Lëkurës duke ndihmuar në mbajtjen e qelizave që prodhojnë melaninë të forta dhe të shëndetshme.

Aqua-Bank Moisture Strategjia

Strategjia e lagështisë Aqua-Bank në NovAge Brilliance është krijuar për të maksimizuar hidratimin dhe për t'i dhënë lëkurës një cilësi të tejdukshme, shkëlqyese. Strategjia përfshin lyerjen e lëkurës me hidratim dhe mbylljen e saj gjatë gjithë kohës.