NOVAGE ECOLLAGEN TË CILËN JU E ADHURONI POR ME MË SHUMË PËRFITIME SE ASNJËHERË MË PARË!

NovAge Ecollagen Wrinkle Power seti përfshinë çdo gjë që ju duhet të shfaqni lëkurë të butë, të ndritshme, me dukje të shëndetshme – pastrues, kremë për sy, serum dhe krema të ditës dhe natës.

PËRBËRËS TË FUQISHËM

NovAge Ecollagen Wrinkle Power mundësohet nga një formulë unike dhe efektive përbërësish – teknologji e patentuar Tri-peptide, acid hialuronik me peshë të ulët molekulare dhe Edelweiss Ekstrakt të qelizës bimore amë.

Teknologjia e Patentuar Tri-peptide:

Më e mira në klasë, teknologjia e patentuar tripeptide kombinon peptide nga orizi, tërshëra dhe maja. Teknologjia tri-peptide përmirëson kolagjenin më fuqishëm se sa të tre peptide individualisht.

Acidi Hialuronik me Peshë të Ulët Molekulare:

Tërheqë dhe ruan deri në 1000x sa pesha e vet hidratimin. Mund të jetë I absorbuar më efektivisht në lëkurë ku zbutë rrudhat dhe përmirëson dukjen e tërësishme të lëkurës

Edelweiss ekstrakti I qelizës bimore amë:

Ky ekstrakt I qelizës bimore amë është përzgjedhur për mundësinë e vet që të ruajë kolagjenin dhe acidin hialuronik kundër degradimit. Ndihmon në përkrahjen e aksionit të Teknologjisë Tri-peptide dhe Acidit hialuronik me peshë të ulët molekulare që ndihmojnë në ngadalësimin e procesit të plakjes.

  • 49% ZVOGËLIM I MENJËHERSHËM I RRUDHAVE
  • ZVOGËLIM AFATGJATË I RRUDHAVE
  • SË PAKU 7X LËKURË/RUTINË MË E MIRË

†2 Rezultate të vërtetuara klinikisht duke përdorur rutinën e plotë për kujdes të lëkurës në krahasim me lëkurën e patrajtuar apo një rutinë të thjeshtë për NovAge True Perfection, Time Restore, Ecollagen dhe Ultimate Lift.