Filtri

Filtri

Ndaj sipas (4)

7 Artikujt
Po shfaqen 7 nga 7 produktet

FORMULUAR PËR PERFORMANCË TË PËRSOSUR DHE ME REZULTATE TË DUKSHME

NovAge Men është i formuluar me teknologji të fundit bioactive – Baobab Teknologji Kundër Plakjes dhe Coffea Bengalensis ekstrakt energjik të qelizave bimore amë. Gama gjithashtu është e vërtetuar në teste klinike në lëkurën e meshkujve për të adresuar shenjat e lodhjes së lëkurës së meshkujve: rrudhat, ashpërsinë, dehidrimin, fleksibilitetin dhe tonifikimin.