Video

Dëgjoni ekspertin tonë

Shiko tani
Beauty Edit

Sa keni filluar me retinolin? Retinol për fillestarët!

Lexo më shumë

 Aktivë të fuqishëm për t'i dhënë rutinës tuaj një shtysë!

 Ashtu si të jesh në duart e një profesionisti të dermatologjisë, gama NovAge Proceuticals përfshin trajtime precize të pavarura, të dizajnuara për tu përshtatur pa probleme në rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën NovAge, në mënyrë që të mund të synoni dhe adresoni në mënyrë të sigurt dhe efektive sfidat tuaja personale të lëkurës - rezultate të provuara. Duke shfaqur produktet e mëposhtme:

  • Niacinamide & Cica Bio-Cellulose Sheet Mask: Një maskë ultra qetësuese dhe hidratuese që ndihmon për të rivendosur menjëherë shkëlqimin në lëkurën e shurdhër, me pamje të shëndetshme.
  • Zgjidhje 10% e vitaminës C: Një regjim intensiv 4-javor anti-hiperpigmentimi me një solucion të fuqishëm të vitaminës C që ndihmon në uljen drastike të hiperpigmentimit dhe ndryshimeve të tjera të ngjyrave të lëkurës.
  • Pika Retinol Power: Një trajtim intensiv i formuluar me 1,1% retinol të kapsuluar, një aktiv i fuqishëm anti-plakje, për të zvogëluar në mënyrë efektive shfaqjen e vijave të holla të qëndrueshme dhe rrudhave të thella
  • Zgjidhje për lëvozhgën AHA 6%: Një solucion kimik për lëvozhgë me dy lloje të acideve alfa hidroksi (AHA) që punojnë për të luftuar lëkurën e ashpër duke eksfoluar qelizat e vdekura të lëkurës dhe përshpejtuar procesin e rinovimit qelizor.
  • Ampula Peptide: Një formulim intensiv njëjavor që punon për të rritur prodhimin e kolagjenit dhe për të ngritur dhe forcuar menjëherë lëkurën në vetëm 7 ditë.

  • ZBULONI SI TË PËRDORNI NovAge Proceuticals ME NovAge skin care rUTINËN

     Zgjidhni rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën NovAge bazuar në shqetësimet tuaja për lëkurën. Personalizoni rutinën tuaj me kompozitorin rutinë NovAge