Teknologjia Energizuese e Taurinës
Me origjinë natyrore Taurine dhe algat Skandinave të krijuara për të rritur qelizat me energji, duke ndihmuar në ringjalljen e lëkurës dhe ruajtjen e vitalitetit të saj. Teknologjia gjithashtu punon menjëherë për të hidratuar dhe zvogëluar shenjat e lodhjes dhe pamjen e dukshme të vijave të holla.

Ekstrakt i qelizave burimore të bimëve Açai
Ndihmon në ofrimin e mbrojtjes antioksiduese kundër radikaleve të lira, rrit hidratimin dhe plotëson veprimin e Taurinës për të ndihmuar rimbushjen e qelizave dhe energjizimin e lëkurës.

Teknologjia e Mbrojtjes së Ndotjes
Pollution Protect Technology është krijuar për të mbrojtur lëkurën nga ndikimi negativ i agresorëve mjedisorë si ndotja. Formon një film të padukshëm, të frymëmarrjes, i cili ndihmon në parandalimin e grimcave të dëmshme të ndotjes nga kontakti me barrierën e lëkurës.