Po shfaqen 5 nga 6 produktet

TEKNOLOGJI ULTRA QETË

Teknologjia Ultra Calm është një aktiv natyral, i cili punon në nivele të shumta për të rivendosur gjendjen optimale të lëkurës së ndjeshme.
• Qetëson lëkurën e irrituar duke çaktivizuar përgjigjet inflamatore ndaj irrituesve.
• Rikthen hidratimin duke rritur nivelet e NMF (faktorëve natyralë hidratues) në barrierën e lëkurës, të cilët tërheqin dhe mbajnë ujin.
• Forcon lëkurën duke optimizuar organizimin e qelizave korneocitare dhe lipideve jashtëqelizore për një ndërtim të ngushtë dhe të sigurt.
• Ndihmon në ribalancimin e mikrobiotës së lëkurës duke penguar formimin e biofilmave të padëshiruar në sipërfaqen e lëkurës.

DERMALIFT AKTIV

DermaLift Active është një aktiv natyral, i cili u zgjodh sepse ofron stimulim të kolagjenit dhe elastinës si retinol, por pa problemet tipike të tolerancës së lëkurës. DermaLift Active është vërtetuar in vitro se rrit kolagjenin me 63% dhe është vërtetuar klinikisht in vivo për të reduktuar rrudhat e këmbëve të sorrës dhe për të përmirësuar elasticitetin e lëkurës.

3D rojë ndaj ndotjes

3D Rojë ndaj ndotjes është një teknologji natyrore biopolimere, e cila formon një rrjetë të padukshme që vepron si një lëkurë e dytë për të ndihmuar në mbrojtjen tuaj kundër ndotjes së dëmshme.