Po shfaqen 4 nga 4 produktet

Gjenerata e re në kujdes të lëkurës së pjekur

Mundësuar nga GenisteinSOY Teknologjia dhe Ribword Ekstrakti i Qelizës Bimore Amë, Time Restore intensivisht ushqen dhe hidraton për lëkurë më të dendur dhe më elastike, me më shumë kontura të definuara dhe rrudha më pak të dukshme. NovAge Time Restore i jep lëkurës së pjekur gjithë çfarë I duhet për të qenë vetja më e mirë e mundshme.

 

Testuar klinikisht për hidratim duke përdorur NovAge Time Restore Setin për Kujdes të Lëkurës