Lëkurë e përsosur sot dhe nesër

Një stil I shpejtë I jetës mund të ketë një ndikim negativ në lëkurën tuaj. Stresi, mungesa e gjumit, dieta jo e mirë dhe ekspozimi ndaj ajrit të ndotur mund të shkaktojnë problem të dukshme siq është dehidrimi, lodhja dhe poret e zgjeruara, dhe eventualisht plakja e parakohshme e lëkurës nëse nuk adresohet me kohë.

NovAge True Perfection në shpëtim! Mundësuar nga dy teknologji inovative – ekstrakti I Drurit të Mëndafshit në pritje të patentës dhe Acai ekstrakti I qelizës bimore amë, që ndihmon në pastrimin e qelizave nga brenda jashtë duke rigjeneruar përsosmërinë e lëkurës tuaj, dhe duke vonuar zhvillimin e linjave dhe rrudhave në të ardhmen.

 

†2 Testuar klinikisht në 22 femra