NGA SHKENCA

NovAge Ultimate Lift mundësohet nga teknologjia jonë revolucionare e patentuar, AspartoLift, një derivat i aminoacideve. Një shkak i rëndësishëm i humbjes së qëndrueshmërisë është ngurtësimi i fibroblasteve dermale, gjë që zvogëlon aftësinë e tyre për të sintetizuar elastinën. Në studimet tona shkencore, AspartoLift rivendosi fleksibilitetin e tyre duke i bërë ato të funksionojnë më shumë si qelizat 20 vjet më të reja

◊ In vitro
 Testuar klinikisht duke përdorur serum, krem dite dhe nate