Zbuloni rutinën tuaj të personalizuar të kujdesit

KRIJONI NJË RUTINE

Zbuloni kujdesin e lëkurës Novage+

MËSO MË SHUMË

Filtri

Ndaj sipas (4)

56 Artikujt

KUJDESI I AVANCUAR TEKNOLOGJIK I LËKURËS

Përjetoni lëkurën rinore dhe me pamje të shëndetshme në çdo moshë me Novage+ dhe Novage. Novage+ ofron performancë unike kozmetike ndërkohë që është i butë me lëkurën dhe natyrën, falë teknologjive tona aktivizuese bio, të cilat funksionojnë në sinkronizim të përsosur me funksionet biologjike të lëkurës suaj – dhe me njëri-tjetrin – fuqishëm, butësisht, saktë. Seritë Novage shfaqin një partneritet unik midis teknologjisë së përparuar dhe një ekstrakti të zgjedhur të qelizave bimore. Teknologjia synon shenja specifike të plakjes, ndërsa ekstrakti i qelizave staminale bimore vepron si një mbrojtës i rinisë, duke mbrojtur lëkurën tuaj kundër agresorëve të plakjes së lëkurës.