OPTIMALS


Ushqimi për fytyrën: Përbërësit që bëjnë kujdes të shkëlqyeshëm për lëkurën

LEXO MË SHUMË
SHËNDET DHE BUKURI

How To City-Proof Your Skin Against Pollution

LEXO MË SHUMË

USHQIM I BALANCUAR I LËKURËS, BUKURI USHQYESE DHE GJALLËRI

 Në Oriflame, ne krijojmë produkte të frymëzuara dhe të respektueshme për natyrën, duke ju ndihmuar të ndiheni bukur - brenda dhe jashtë! Edhe ky është baza e Optimals. Filozofia jonë është si një lak ushqyes, sa më shumë mirësi të vendosni në kujdesin e lëkurës tuaj, aq më mirë rezultate do të keni.

Kujdesi për lëkurën Optimals është formuluar nga ekspertët tanë të ushqimit të lëkurës, duke përdorur bimë vendase në Suedi. Bilanci i duhur i lëndëve ushqyese të lëkurës, teknologjive të origjinës natyrore dhe mbrojtjes nga ndotja të cilat rezultojnë në një varg mirësie të shëndetshme të kuruara për të synuar nevojat tuaja specifike të lëkurës - duke ndihmuar në ushqimin e elasticitetit dhe vitalitetit të lëkurës tuaj dhe për ta mbajtur atë të duket bukur.