SHKOLLA E BUKURISË

Zbuloni Koleksionin e ri

SHKENCA E BUKURISË

Si aromat mund të ndryshojnë humorin tonë

lexo më shumë
Filtri

Filtri

Ndaj sipas (4)

8 Artikujt
Po shfaqen 8 nga 8 produktet

Arrini fuqinë e pavdeksisë 

Thor është më i forti nga të gjithë zotërat dhe Idunn është heroina e pavdekësisë. Fuqia e Thorit është e pamposhtur. Ai është zoti i stuhisë, vetëtimës dhe bubullimës, mishërimi i energjisë së pastër fizike. Idun mban në dorë fatin e Thorit dhe tërë zotërave të tjerë. Pa të, ato do të zbehen dhe dobësohen. 

Përqafoni sekretin e zotërave Nordik - pastaj posedoni fuqitë e tyre epike përgjithmonë.