Video

Discover this powerful Eau de Parfum

Beauty edit

How to curate a perfume wardrobe

Mësoni si

 A E DINI SE SHEGA NJOHET HISTORIKIKSHT SI SIMBOLI BUKURIE DHE PUSHTETI? E harlisur, EKZOTIKE DHE E BOTËS TJETË, NJË AKORDE SHEGË ESHTE KRIJUAR PËR TË MISHËROJË FEMINITETIN SUPREME TË POSSESS ABSOLUTE EAU DE PARFUM. DUKE KAPITUAR FAQTET freskuese DHE LËNG TË FRUTIT TË GRANET TË Shkëlqyeshëm, AJO EVOKON NJË TENDIM TË PAQËSHTUESHËM QË JU TËrheq. QË QË QË NJOFTIM I PARË, JU MESMERONI NGA LËNGJI I KËMBËLSHËM I FARËVE TË KUQE RUBIN, TË PASURUARA ME THEKSE UJORE DHE EKZOTIKE.