SHKOLLA E BUKURISË

Zbuloni Koleksionin e ri

SHKENCA E BUKURISË

Si aromat mund të ndryshojnë humorin tonë

lexo më shumë
Filtri

Filtri

Ndaj sipas (4)

2 Artikujt
Po shfaqen 2 nga 2 produktet

ARRINI PUSHTETIN E PAVDEKSHEM

Thor është më i forti nga të gjithë perënditë dhe Idunn është perëndeshë e pavdekësisë. Fuqia e Thor është praktikisht e pakrahasueshme. Ai është perëndia e bubullimave, vetëtimave dhe stuhive, mishërimi i energjisë së pastër fizike. Idunn mban në dorë fatin e Thor-it dhe të gjithë perëndive të tjera. Pa të, ata do të zbehen dhe dobësohen.

Përqafoni sekretin e perëndive nordike - atëherë zotëroni fuqitë e tyre epike përgjithmonë.