SHKOLLA E BUKURISË

Krijoni dukjen tuaj: Scentsational

Lexoni më shumë

Çdo vit një nga studentët kryesorë të dizajnit të modës në Suedi fiton mundësinë për të ndihmuar në zhvillimin e një koleksioni Oriflame. Fituesi i çmimit Oriflame Trend i këtij viti, Adam Swärd, ndihmoi në krijimin e një gamë aksesorësh të mbështjellë në format dhe format më intriguese të natyrës.