Përbërësi Kryesor - Fresia

Familja e Aromave - Floral Oriental


3 Përbërës:
  • Shënimi kryesor: Boronica
  • Shënim bazë: Muskë
  • Shënim i zemrës: Freesia
  • Storia e Parfumeres- Elise Bénat për Sensity Midnight Mist

    “Kur krijoj, shoh imazhe. Si një fotograf, unë i imagjinoj aromat e mia si një foto. "Parfumere, Elise Bénathen


    Një bijë e marinarëve, Elise u rrit e mbështjellur me aromat e gjalla të Mesdheut. Si adoleshente, ajo kaloi një vit të tërë në varkë me familjen e saj dhe kujtimin e pasur të flladit aromatik të detit të ngulitur në mendjen e saj përgjithmonë. Ajo është një krijuese prapa aromave për Loewe dhe S. T. Dupont.