SUBLIME NATURE

Umeće tvorca parfema

PITAJTE STRUČNJAKA

Kako nastaju luksuzni parfemi

NEVOJITET NJË ARTIZAN I VËRTETË PËR TË RIKRIJUAR PËRSOSMËRINË E NATYRËS 

Përmes Sublime CO2 Teknologjisë, master parfumerja Nathalie Lorson, shfaqë aspektet e reja të këtyre përbërësve, që shtojnë pasuri sensoriale dhe thellësi në çdo aromë dhe rikrijojnë momente të jashtëzakonshme në natyrë.