Si të

Si të merrni një pamje perfekte të qerpikëve duke përdorur vetëm Maskarë

Mësoni më shumë
Beauty editorial

3 Grime për sytë sipër maskës

Lexo më shumë

Filtri

Ndaj sipas (4)

73 Artikujt

Guri që kam ? E bleva. Makina që po drejtoj? E bleva. Unë kurrë nuk kënaqem me mesataren dhe nuk ndalem kurrë së sfiduari. Unë dua sukses dhe dua të udhëheq rrugën. Unë besoj se gratë duhet të ngrihen për veten e tyre, të ngrihen dhe të bëjnë zërin e tyre të dëgjohet. Sepse në fund të fundit, ne mund të mbështetemi vetëm në veten tonë.

Ja për të gjitha femrat alfa! Gratë që përpiqen për më të mirën, më të fundit dhe më të avancuarin teknologjikisht. Gratë që nuk dorëzohen kurrë. Udhëheqësit dhe modelet e roleve. Ne kemi nevojë për më shumë nga këto gra në botë.

Udhëheqësit e fuqizuar dhe të sigurt. Kjo është arsyeja pse ne punojmë që gratë të dallohen dhe t'i vendosim ato në qendër të vëmendjes. Për t'u parë, dëgjuar dhe padyshim e mrekullueshme.