INSPIRUESE

Çkemi, kujdesi hibrid i lëkurës!

EKSPLORONI
WAUNT

Dëshironi kujdes hibrid të lëkurës?

Shikoje Tani

Kujdesi vegan i lëkurës me një qasje të ekuilibruar ndaj formulimeve

Waunt është kujdesi vegan i lëkurës i çertifikuar me The Vegan Society™ me formulime të krijuara duke përdorur përbërës me origjinë natyrore me burim të përgjegjshëm dhe pa parabenë, vaj mineral ose SLS. Waunt ju sjell prodhimin më të mirë të klasit të Oriflame që redukton ndikimin në planet, si proceset me energji të ulët dhe formulimet me ujë të ulët, si dhe produkte shpëlarëse të formuluara të jenë të biodegradueshme*. Së fundi, të gjitha kavanozët dhe shishet përmbajnë plastikë të ricikluar pas konsumit.

*të paktën 90% e përbërësve "me bazë karboni" pritet të jenë të biodegradueshëm në përputhje me udhëzimet e OECD ose të dhënat e furnizuesit.