Bëhuni pjesë e botës së bukurisë Oriflame dhe shijoni përfitimet!

Regjistrohuni dhe mësoni më shumë rreth programeve të përfitimeve dhe shpërblimeve!

Pse të regjistroheni?

 

Gjithmonë 20% zbritje në të gjitha produktet tona!

 Plus shpërblime ekskluzive. Përfitoni qasje në oferta speciale, promovime të jashtëzakonshme dhe programe me shpërblime fantastike

 Punoni nga shtëpia

Me ne, ju keni lirinë të zgjidhni orët tuaja, të punoni nga kudo që dëshironi dhe të shijoni më shumë kohën duke bërë gjërat që doni.Komuniteti i Bukurisë

Gjeni miq të rinj, shkëmbeni këshilla dhe truke, merrni pjesë në ngjarje emocionuese dhe zhvilloni biznesin tuaj me njerëz që ndajnë interesat e njejta si ju.

 


Detajet e llogarise

Detaje personale

Detajet e dorëzimit

Detajet përfundimtare

Nuk duhet të humbisni ofertat tona fantastike. Prandaj, Oriflame dhe partneri juaj i brendit do t'ju dërgojnë komunikim në lidhje me ofertat tona emocionuese të produkteve, promovimet, fushatat e reja dhe lansimet e produkteve të reja me email dhe mesazhe me tekst. Ju lutemi mbani mend se gjithmonë mund të ndryshoni mendje për preferencat tuaja të marketingut, tani ose më vonë përmes "MyPages" dhe në çdo kohë kur merrni komunikimin duke klikuar në lidhjen përkatëse.
Më shumë