Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

A nuk jeni person i zyres? Punoni nga shtëpia!

Oriflame është një nga kompanitë e pakta në të cilat ju punoni ekskluzivisht nga shtëpia. Është saktësisht si të zotërosh një biznes, por pa pjesën e investimeve që është më stresuese.
Edhe pse, nëse jeni një person shoqërues, ky lloj biznesi do t'ju përshtatet shumë. Gjithmonë takoni njerëz dhe histori interesante dhe nuk është asnjëherë e mërzitshme.

Më shumë se kjo, nëse ju pëlqen të kaloni kohë në Facebook, do të jeni më shumë se i uritur për të zbuluar se këtë herë, mund të fitoni para nga orët e shumta të kaluara në internet.

Ndërsa po zhvillohemi, ju po kërkoni të kaloni kohë në një zyrë. Po në lidhje me dyqanet e zbukuruara të kafes apo restorantet e reja të hipave në qytet ose parqeve relaksuese? Ju mund ta planifikoni takimin tuaj kudo që ju pëlqen dhe të ndjeheni rehat, si ju ashtu edhe klientët tuaj. Merrni me vete katalogët, materialet dhe mostrat e Oriflame dhe bëni takimin të këndshëm. Nëse ndiheni mirë, klientët tuaj ka të ngjarë të ndjehen të njëjtën gjë. Dhe kush ndihet i qetë kur flet për bukurinë?

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të përgatisni veten dhe të përqendroni objektivin tuaj: mbyllni marrëveshjen dhe më pas bëni një pushim tjetër! Ose shkoni në pazar. Ju vendosni, keni shumë kohë nëse mbeteni efikas.