NOVAGE+ ËSHTË KUJDESI I AVANCUAR BIO AKTIVIZUES I LËKURËS I FRYMËZUAR NGA NATYRA.

Zbuloni rutinat Novage+
Zbuloni rutinat Novage+
Zbulo me shume
Diagnoza dixhitale e lëkurës
Diagnoza dixhitale e lëkurës
Krijoni rutinen tuaj
PERFORMANCË E JASHTËZAKONSHME KOZMETIKE, PËR TË GJITHA LLOJET E LËKURËS.

Rutina Novage+ e personalizuar e kujdesit për lëkurën

Rutine mix kunder rrudhave
E re
Novage+
Rutine mix kunder rrudhave
96,99 €
137,00 €
(0)
Forca dhe defino rutina e pasur
E re
Novage+
Forca dhe defino rutina e pasur
96,99 €
137,00 €
(0)
Rutine mix per ndricim te lekures
E re
Novage+
Rutine mix per ndricim te lekures
96,99 €
137,00 €
(0)
Rutine kunder shenjave dhe plakjes
E re
Novage+
Rutine kunder shenjave dhe plakjes
96,99 €
137,00 €
(0)
Mos harroni produktet tona Novage

Blini gamën e zgjedhur që synon nevojat specifike të lëkurës.

LEHTËSIM I LËKURËS
LEHTËSIM I LËKURËS
BLI TANI

RIKTHIMI NË KOHËS
RIKTHIMI NË KOHËS
BLI TANI
NOVAGE PËR MESHKUJ

Bli Tani

Shikoni gjithashtu këto zgjidhje të synuara për shqetësime specifike!

NovAge Nutri6 Facial Oil Kapsulat
Novage+
NovAge Nutri6 Facial Oil Kapsulat
30,00 €
(0)
NovAge Intense Skin Recharge Maskë e Natës
Novage+
NovAge Intense Skin Recharge Maskë e Natës
15,00 €
(0)
NovAge ProCeuticals 10% Vitamin C Solucion
Novage+
NovAge ProCeuticals 10% Vitamin C Solucion
40,99 €
59,00 €
(0)
NovAge ProCeuticals Retinol Pika Energjike
Novage+
NovAge ProCeuticals Retinol Pika Energjike
25,00 €
(0)
NovAge ProCeuticals Instant Peptide Ampula
Novage+
NovAge ProCeuticals Instant Peptide Ampula
32,00 €
(0)
NovAge ProCeuticals 6% AHA Peel Solucion
Novage+
NovAge ProCeuticals 6% AHA Peel Solucion
30,00 €
(0)
NovAge Vaj Pastrues për Fytyrë
Novage+
NovAge Vaj Pastrues për Fytyrë
19,00 €
(0)
NovAge Serum për Tërheqje të Avancuar për Zonën e Qafës dhe Dekoltesë
Novage+
NovAge Serum për Tërheqje të Avancuar për Zonën e Qafës dhe Dekoltesë
11,99 €
19,00 €
(0)
NovAge ProCeuticals Niacinamide & Cica Bio-Cellulose Sheet Maska
Novage+
NovAge ProCeuticals Niacinamide & Cica Bio-Cellulose Sheet Maska
7,49 €
12,00 €
(0)
NovAge Krema Mbrojtëse e Ditës FM50 UVA/PA ++++ Mbrojtje e Avancuar për Lëkurë
Novage+
NovAge Krema Mbrojtëse e Ditës FM50 UVA/PA ++++ Mbrojtje e Avancuar për Lëkurë
11,99 €
21,00 €
(0)
Novage Korigjues i njollave brenda 24 Orëve
Novage+
Novage Korigjues i njollave brenda 24 Orëve
15,00 €
(0)
NovAge Intensive Age Defence Kremë për Duar FM25
Novage+
NovAge Intensive Age Defence Kremë për Duar FM25
12,00 €
(0)
NovAge Piling Rigjenerues për Lëkurë
Novage+
NovAge Piling Rigjenerues për Lëkurë
6,79 €
12,00 €
(0)
NUK DINI ÇFARË I NEVOJITET LËKURËS TUAJ?

Provoni mjetin tonë të Diagnostifikimit Dixhital të Lëkurës për të mësuar më shumë për lëkurën tuaj dhe për të gjetur rutinën tuaj personale Novage+.

ANALIZA DIXHITALE E LËKURËS