Zbuloni rutinën Novage+ për kujdesin të lëkurës

Rutina Novage+

Novage+ Bio Activating Skincare është një revolucion në anti-plakje: performancë e lartë kozmetike, e butë për lëkurën dhe natyrën. Rutinat Novage+ e çojnë produktin në nivelin tjetër, për t'i dhënë lëkurës tuaj më shumë. Të gjitha formulat janë vërtetuar klinikisht se trajtojnë shqetësimet e lëkurës në mënyrë të sigurt dhe të butë, duke krijuar një rutinë personale me produkte që punojnë në mënyrë më efikase së bashku.
2 MINUTA, 2 HERË NË DITË, 7 HERË REZULTATE MË TË MIRA
Rutina juaj multi aktive me 4 hapa për performancë totale të lëkurës.

Rutinat e personalizuara i përshtaten nevojave tuaja specifike – dhe mjeti ynë i ri i Diagnostifikimit Dixhital të Lëkurës do t'ju udhëheqë në rutinën tuaj personale Novage+ brenda pak minutash.

Diagnoza dixhitale e lëkurës

Ndërtoni rutinën

Rutina e personalizuar e kujdesit për lëkurën Novage+

Rutine mix kunder rrudhave
E re
Novage+
Rutine mix kunder rrudhave
96,99 €
137,00 €
(0)
Forca dhe defino rutina e pasur
E re
Novage+
Forca dhe defino rutina e pasur
96,99 €
137,00 €
(0)
Rutine mix per ndricim te lekures
E re
Novage+
Rutine mix per ndricim te lekures
96,99 €
137,00 €
(0)
Rutine kunder shenjave dhe plakjes
E re
Novage+
Rutine kunder shenjave dhe plakjes
96,99 €
137,00 €
(0)
LARGIMI I RRUDHAVE

PËR NJË LËKURË ME SHKËLQIM
PËR NJË LËKURË ME SHKËLQIM
Zbulo me shume
DEFINIM I LËKURËS
DEFINIM I LËKURËS
Zbulo me shume
KUNDËR PLAKJES DHE NJOLLAVE

"ISHA E BEFASUAR, PËRDORIMI I RUTINËS BËRI NDRYSHIM TEK UNË." RACHEL.

Keni shqetësime tjera të lëkurës?

Shikoni gamën tonë Novage dhe blini produkte të zgjedhura që synojnë nevojat specifike të lëkurës.

LËKURË E NDJESHME
LËKURË E NDJESHME
Bli Tani

LËKURË E PJEKUR
LËKURË E PJEKUR
Bli Tani
KUJDESI I LËKURËS TE MESHKUJT

NUK DINI SE ÇFARË I DUHET LËKURËS TUAJ?

Vizitoni mjetin tonë të Diagnostifikimit Dixhital të Lëkurës për të mësuar më shumë për lëkurën tuaj dhe për të gjetur rutinën tuaj personale Novage+.

Diagnoza dixhitale e lëkurës