Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Bashkohuni me ne

 Nëse jeni të apasionuar pas bukurisë dhe ju pëlqen të ndani këshilla bukurie me miqtë dhe familjen, bashkohuni me ne si një partner marke dhe do të fitoni para në shitjen tuaj të parë. Ose, ndoshta jeni më të interesuar për blerjet dhe thjesht dëshironi të merrni ofertat më të mira dhe çmimet më të fundit si klient VIP? Çfarëdo që të zgjidhni, bashkohuni me ne tani!

VIP Konsumatorë
Tarifa për antarsim:  0 Euro  

Ju pëlqejnë blerjet dhe dëshironi të shijoni përfitimet dhe shpërblimet VIP.

Dërgesa falas

Si VIP, ju gjithmonë do keni pa pagesë dërgesat për porositë mbi 30Euro

10% zbritje pas çdo blerje

Perfitoni zbritje pas cdo blerje.

Këshilla bukurie

Çdo pyetje, gjithmonë përgjigje! Si VIP, ne ju lidhim me një partner brendi, i cili do t'ju japë këshillat e duhura të bukurisë dhe do t'ju ndihmojë të blini produktet e duhura herën e parë.

 
Brend Partner
Tarifa për antarsim: 10 Euro  

Jeni të apasionuar pas bukurisë dhe kënaqeni duke ndarë këshilla dhe tendenca bukurie me miqtë.

Fitoni para tani

Fitoni para shtesë, në kohën tuaj. Bashkohuni sot dhe fitoni para në shitjen tuaj të parë.

Punë nga shtëpia

 Zgjidhni kur dhe nga punoni dhe shijoni më shumë kohë për të bërë gjërat që doni.

Mjetet dhe Trajnimet

 Ne do t'ju mbështesim me mjete dixhitale të nivelit të lartë dhe një shumëllojshmëri trajnimesh në bukuri dhe biznes.

*Tarifa e bashkimit mbulon 12 muajt e parë dhe më pas aplikohet një tarifë rinovimi prej 5 Euro çdo vit.