Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Na Kontaktoni

Ne ju inkurajojmë të kontaktoni nëse nuk keni gjetur përgjigjet që keni kërkuar këtu në Shërbimin e Klientit të Oriflame. Ne e vlerësojmë opinionin tuaj, dhe presim për të dëgjuar nga ju.

Na shkruani email

Ju lutem plotesojeni formen e mëposhtme nëse dëshironi të na shkruani email. Po ashtu jeni të mirëseardhuar të na shkruani direkt në oriflame.kosovo@oriflame.com  Do të përgjigjemi brenda 24 Orëve.

 

Po ashtu ju mund të na vizitoni në Zyren e Oriflame Kosovo në Adresën: 

 

Rr. Hajdar Dushi, Lam.C/2, Nr.lok.5,10000 Pristina, Kosovo

Telefononi

Nëse deshironi të na kontaktoni telefonin Shërbimin tonë për Konsumatorë +383 49 625 810, Nga e Hëna - Premte nga ora 09:00 deri 18:00