ZHVILLIMI I FUQIS SE SEKRETIT

Duke përdorur përbërës të njohur mirë për vetitë e tyre stimuluese, Emelie Coppermann dhe Alienor Massenet krijuan një aromë moderne dhe tërheqëse që rrotullohet rreth Marrëveshjes së Lule Passion - përbërësi ynë yll që rrit fuqinë e tërheqjes falë Chrysin, një përbërës bimor që rrit testosteronin që dihet se stimulon shqisat. Lulja e Pasionit është gjithashtu e famshme për pamjen e saj tepër të mrekullueshme, ngjyrat e saj magjepsëse simbolike të tërheqjes magnetike midis dy njerëzve.

NJE BASHKPUNIM ME NEUROSCIENCE

Për të siguruar efektet magnetike të aromës, Emilie dhe Alienor bashkëpunuan me neuroshkencëtarët për të provuar efektet që produkti përfundimtar kishte tek burrat. Testet u kryen në tre mënyra të ndryshme - vlerësimi i përgjigjeve emocionale, aktiviteti i trurit dhe përcjellja e syve. Të gjitha rezultatet e testimit ishin pozitive dhe të pamohueshme. U vërtetua nga neuroshkenca të nxiste emocione, të ndikojë dhe të rrisë fuqinë tuaj tërheqëse te burrat - Magnetista është provuar të tërheqë! Një aromë moderne dhe vërtet tërheqëse që ju lë të papërballueshëm për burrat dhe ju siguron të fitoni lojën tërheqëse.

Aroma juaj vërtet kapitulluese