Pudra e Lëngshme me Nuancë të Përsosur – në Dorën Tuaj

Zhytuni në fuqi dhe përsosmëri të bukurisë – në dorën tuaj! Prezantojmë Pikat për Nuancimin e Pudrës së Lëngshme - Nuanca e lehtë për ndriqim; Nuanca e errët për thellësi dhe errësim -Kërkoni vetëm më të mirën. – shtesa e përsosur për pudrat e lëngshme nga Giordani Gold.

Formula jonë e jashtëzakonshme është e dizajnuar të krijojë një nuance të përsosur për të ju përshtatur në mënyrë të përkryer toneve të lëkurës tuaj – në çdo stinë.

Përfitimet e Produktit

 • Ndihmon të ndryshojë dukshmërinë e toneve të verdha të pudrave të lëngshme nga nuancat jo të përsosura.
 • Nuanca e Hapur ndihmon të kontrabalancojë verdhësinë për të hapur nuancën e pudrës së lëngshme
 •  
 • Nuanca e Errët ndihmon të ruajë thellësinë e ngjyrës natyrale derisa e errëson.
 •  
 • Përhapet në mënyrë të përsosur për një tranzicion super-të-mirë të ngjyrës, duke rrëshqitur lehtësisht si një shtresë e hollë, duke e lënë një përfundim të butë si mëndafshi.
 • Aplikoni një prekje të nuances së Hapur apo të Errët në dorë, bashkë me pudër të lëngshme. Përzieni mirë derisa të arrini nuancën e dëshiruar.
  Aplikoni një prekje të nuances së Hapur apo të Errët në dorë, bashkë me pudër të lëngshme. Përzieni mirë derisa të arrini nuancën e dëshiruar.

  Dukuni dhe ndjehuni për mrekulli – në çdo moment!

 • Tundeni mirë para përdorimit. Shmangni zonën rreth syve
 • Mos e vendosni asnjëherë direkt në shishen e pudrës së lëngshme.
 •                          Giordani                                                            Gold Liquid Silk                                                Baza                                e rekomanduar.