Transformoni pritjet tuaja

 • High precision lash definition – 87% agree*
 • 360° lash access from root to tip – 90% agree. *
 • Clump free application – 78% agree. *
 • *consumer tested

  Shkopi Metal pa Brisqe ju jep skulptura me precizion të lartë - 85% pajtohen.*
  Shkopi Metal pa Brisqe ju jep skulptura me precizion të lartë - 85% pajtohen.*

  SI TË PËRDORET? Maskarë: Duke filluar në rrënjën e çërpikëve tuaja, mbajeni shkopin në mënyrë horizontale, nga baza në majë. Shtoni diçka shtesë për më shumë defenicion.

  Efekti i vijës së ngushtë: Përkufizimi i vijës së çërpikëve

  Efekti i vijës së ngushtë është kur pigmenti shtohet në bazën e secilës rrënjë të lagur për të ndihmuar shqisën më të madhe dhe më të përcaktuar. Me shkopin tonë metalik ju mund të aplikoni pigment direkt në bazën e mollëzave, më pas spastroni për një fund bojë për vetulla.