TEKNOLOGJI METERAKTIVE

TEKNOLOGJI E KONTROLLIT TE YNDYRES

FORMULACION

Si ja bëjmë ne?

Teknologjia MetaReaktive më e re i përgjigjet lëkurës tuaj për tu shndërruar në pluhur prej kadifeje. Ekstrakt algash detare të zgjedhur me dorë nga zhytës të specializuar, i cili ndihmon për të mbështetur qëndrueshmërinë e lëkurës, plumturinë dhe elasticitetin. Teknologjia e Kontrollit të Vajit është pluhur absorbues i butë i lehtë që ndihmojnë në balancimin e shfaqjes së vajit gjatë gjithë ditës. Pigmentet 3D Stretch ndihmojnë për të krijuar një ton më uniform të lëkurës dhe papërsosmëritë e mjegullimit. Formulim pa ujë për të ndihmuar në paketimin e grimcave edhe më shumë pluhu

MBULIM MAHNITES PER JU

Gjej Nuancen tende