Shumë i Pigmentuar dhe Qëndrueshëm

High Shine Buzëkuq - E përkryer për netë jashtë (dhe netë brenda)

Ne kemi buzëkuqin perfekt për t’ju ​​krijuar humor. Buzëkuqi THE ONE Irresistible Touch High Shine do t'ju japë ndjenjën e parashikimit të një nate jashtë.

Klinikisht e provuar se tërheq
Klinikisht e provuar se tërheq

Si e vërtetuam klinikisht efektin tërheqës të një buzëkuqi?

Së pari, ne kapëm imazhe para dhe pas aplikimit të buzëkuqit THE ONE Irresistible Touch High Shine. Imazhet u shikuan nga një panel vullnetarësh meshkuj dhe femra. Lëvizja e syve të tyre u gjurmua duke përdorur softuer të teknologjisë së lartë për përcjelljen e syve, dhe të dhënat u analizuan nga shkencëtarët për të përcaktuar efektin tërheqës. Rezultatet tregojnë se çdo nuancë e buzëkuqit THE ONE Irresistible Touch High Shine është vërtetuar klinikisht se rrit atraktivitetin e buzëve.

Të gjitha nuancat janë vërtetuar se tërheqin. Gjeni hijen tuaj

Vanilla: eliksiri i joshjes
Një aromë e butë, delikate por bindëse, Vanilja hap fuqinë tuaj tërheqëse nga brenda!
Vanilla: eliksiri i joshjes
Një aromë e butë, delikate por bindëse, Vanilja hap fuqinë tuaj tërheqëse nga brenda!

Gjeni hijen tuaj të përsosur të buzëkuqit me Oriflame MAKEUP WIZARD

Shkarkoni Aplikacionin nga Google Play ose App Store dhe shijoni përvojën virtuale të grimit