Pse duhet të përdorni vajin pastrues?

Shpëlani papastërtitë dhe hapni poret

Pastruesit me bazë vaji heqin papastërtitë - madje edhe SPF, përbërjen e papërshkueshëm nga uji, grimcat e ndotjes dhe serumin e tepërt, të cilat pastruesit me bazë uji nuk mund të prishen në mënyrë efektive. Grimi i hequr dobët dhe papastërtitë e tjera vajore kontribuojnë në poret dhe njollat ​​e bllokuara. Kur përcillet nga një pastrues me bazë uji mundëson një pastrim më të plotë, i cili ndihmon në maksimumin e përthithjes së serumit dhe hidratuesve tuaj edhe më shumë

Teknologjia: e formuluar me një përzierje vajrash, përfshirë Vajin Natyror të Primer të Mbrëmjes.

Çfarë është pastrimi i dyfishtë?

Metoda e pastrimit të dyfishtë përfshin pastrimin e fytyrës tuaj së pari me një pastrues të bazuar në vaj dhe më pas ndjekjen me një pastrues të bazuar në ujë / shpëlarje. Pastrimi i Vjit është një hap i parë i rëndësishëm, pasi papastërtia vajore është një kontribues i madh në poret dhe njollat ​​e bllokuara. Pastruesi me bazë uji do të largojë papastërtitë e bazuara në ujë, siç janë djersa dhe qelizat e vjetra të lëkurës, duke e bërë më të lehtë për lëkurën tuaj që të thith serumet dhe hidratuesit në mënyrë më efektive.

Vaj Pastrues
Vaji Pastrues është shpesh më i butë sesa larjet e tjera të fytyrës ose pastruesit, të cilat mund të përmbajnë përbërës të ashpër që i heqin lëkurës vajrat e tij natyralë.
Vaj Pastrues
Vaji Pastrues është shpesh më i butë sesa larjet e tjera të fytyrës ose pastruesit, të cilat mund të përmbajnë përbërës të ashpër që i heqin lëkurës vajrat e tij natyralë.

Si të përdoret?

  • Shpërndani një ose dy pompa pastrues vaji në duart tuaja. Aplikoni në lëkurë të thatë.
  • Shpërndani në fytyrë dhe masazhoni butësisht. Nëse keni një T-Zone me vaj, përqëndrohuni në këtë zonë.
  • Lyejini duart dhe masazhoni lëkurën tuaj derisa vaji të jetë emulsifikuar në një locion të bardhë qumështi.
  • Shpëlajeni me ujë të pastër dhe të ngrohtë.
  • Përdorni në mëngjes dhe mbrëmje. Për një pastrim të dyfishtë, ndiqni me pastruesin tuaj të zakonshëm.