Ja si funksionon

Sistemi ynë NovAge punon për të zvogëluar poret, balancimin e prodhimit të vajit dhe parandalimin e formimit të njollave të reja. Rezultati? Pore ​​më të forta dhe lëkurë të qartë dhe rrezatuese!

Si të ndikoni në njolla:

 • Step1:Përdorni zgjidhjen e bilancit të vajit NovAge për të menaxhuar prodhimin e sebumit dhe minimizuar poret për të zvogëluar rrezikun e bllokimit të poreve përsëri .
 • Step2: Nëse shfaqet një njollë e re, përdorni korrigjimin e njollave NovAge 24h për të synuar vendin dhe pikat nga përkeqësimi.
 • Step3: Për plagët e dukshme me të meta, përdorni NovAge Advanced Breakout Emulsion për të ndihmuar në zbutjen e lëkurës dhe parandalimin e shfaqjes së akneve të reja.
 • 3 HAPA TË THJESHTË
  Sistemi i NovAge përmban 3 produkte që punojnë së bashku
  3 HAPA TË THJESHTË
  Sistemi i NovAge përmban 3 produkte që punojnë së bashku

  ÇFARË FUNKSIONI KA?

  Oil Balance Solucioni - menjëherë kontrollon shkëlqimin e tepërt dhe pastron lëkurën. Është testuar plotësisht dhe vërtetuar klinikisht për të zvogëluar prodhimin e tepërt të sebumit

 • Iefekt i menjëhershëm matifikues
 • Jep lëkurë të lëmuar dhe një çehre të bukur
 • Përmirson tenin e lëkurës
 • Krijon një ndjenjë të freskët

 • Advanced Breakout-Defence Emulsion - zgjidhja perfekte për pikat e zeza, të bardhët dhe ato gunga të bezdisshme nën lëkurë në ballin dhe faqet tuaja

 • Vepron në papërsosmëritë, të metat, poret e zmadhuara, skuqjen dhe dukshmërinë e mbresë
 • Zvogëlon dukshëm dukshmërinë e shenjave
 • Formula e provuar klinikisht jo-komedogjenike
 • Ndjenjë pa yndyrë
 • Pse kujdes ndaj Akneve?

 • Aknet hormonale mund të prekin këdo, jo vetëm adoleshentët
 • Raportet sugjerojnë që: 50% e grave përjetojnë puçrra në një pikë të jetës së tyre; 1/3 e njerëzve që kërkojnë trajtim për puçrrat janë gra mbi 25 vjeç
 • Të keni puçrra jo vetëm që ndikon në pamjen dhe besimin, por gjithashtu ndikon në shëndetin mendor

 • Çfarë shkakton puçrrat tek të rriturit?

 • Ekzistojnë një numër i gjërave të ndryshme të cilat mund të shkaktojnë puçrra, kryesorja janë hormonet, por faktorë të tjerë si stili i jetës dhe gjenetika gjithashtu mund të kenë një efekt në shfaqjen e lëkurës me vaj dhe akneve.

 • Si ti përorni me NovAge rutinën? Të propozuara:

  Morning

  1. NovAge Supreme Cleansing Gel

  2. NovAge Targeted 24-Hour Blemish Korrektor(nëse duhet)

  3. NovAge Oil Balance Solution

  4. Kremë për sy

  5. Serum (selektoni në bazë se cila NovAge Rutinë preferohet)

  6. NovAge Advanced Breakout-Defence Emulsion

  7. SPF produkt (from a NovAge Day kremë për ditë ose NovAge Day Shield)


  Evening

  1. NovAge Supreme Xhel Pastrues

  2. NovAge Vaj Balance Solucion

  3. Kremë për Sy

  4. Serum (selektoni në Bazë se çfarë NovAge rutine preferoni)

  5. NovAge Advanced Breakout-Defence Emulsion


  ZBULONI NOVAGE RUTINEN