Mirë se vini në një botë të shëndetit dhe mirëqenies!

ZBULO

Zbuloni nevojat e shëndetit tuaj

BEJ TESTIN
Filtri

Filtri

Ndaj sipas (4)

7 Artikujt

PERFORMANCE. SIGURI. PERGJEGJEGJESI.

Kur bëhet fjalë për produktet tona ushqyese, performanca, siguria dhe përgjegjësia janë të panegociueshme. Produktet tona janë të frymëzuara nga parimet e Dietës Nordike – e njohur për përfitimet e saj të shumta shëndetësore – të mbështetura nga shkencat më të fundit të shëndetit dhe të ushqyerit, dhe ne gjithmonë përpiqemi të krijojmë produkte që nuk janë vetëm të mira për njerëzit, por edhe për planetin. Ne formulojmë me përbërës që ofrojnë përfitime të vërtetuara shkencërisht për shëndetin e njeriut, dozojmë në nivele të përshtatshme për të mbështetur një dietë të shëndetshme dhe për të siguruar ato përfitime dhe përdorim përbërës me origjinë natyrore, me burim të qëndrueshëm kurdo që është e mundur.