Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Shtypi

Duke kërkuar lajmet e fundit Oriflame, njoftimet për shtyp, burimet e informacionit dhe fotografive për qëllime të ndryshme të PR? Ju keni ardhur në vendin e duhur.

[Kosovo]'s

Personi për Kontakt

Liridona Abdullahu

Online Marketing Kordinatore

Telefon: 049 625 869

liridona.abdullahu@oriflame.com

Zëdhënëse e shtypit

Shiko të gjitha lajmet