Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Filozofia jone e produkteve

Pamja jonë suedeze

 

Sepse ne jemi nga Suedia, kemi një pikëpamje ndryshe për bukurinë dhe mënyrën se si ne i zhvillojmë produktet tona. Që në fillim, gjithmonë e konsideronim kombinimin e natyrës dhe shkencës si një pjesë te rëndësishme te asaj se si bëjmë gjërat dhe t'u ofrojmë njerëzve produkte të sigurta, të besueshme dhe efektive. Kjo është ajo ne te cilen kemi ndërtuar reputacionin tonë.


Inspiruar nga natyra

Natyra jonë suedeze gjithmonë ka luajtur një rol të rëndësishëm për ne. Bimët që jetojnë dhe mbijetojnë në klimën tonë të ashpër nordike - përballen me dimër të ftohtë, të errët dhe verëra të shkurtra e intensive - na frymëzojnë dhe kur krijojmë produktet tona ne e lejojmë natyrën të udhëheqë rrugën.

Ne ishim ndër të parët në botë për të krijuar kozmetikë të bërë nga ekstrakte natyrore si ekstrakt i thupërve - dekada përpara se brende të tjera të fillojnë ta bëjnë këtë.

 

 

Sot ne vazhdojmë të respektojmë dhe kuptojmë fuqinë dhe përfitimet që ofrojnë përbërësit natyrorë - nëse kjo është duke funksionuar me qelizat burimore të bimëve ose duke përdorur exfoliant natyrore në produktet tona të shpëlarjes. Në të vërtetë, të gjitha ekstraktet tona janë me burim nga natyra dhe çdo përbërës që përdorim i nënshtrohet Ekosektimit tonë Ekosektik rigoroz për të vlerësuar cilësinë, sigurinë dhe burimin e tyre. Pra, ne sigurohemi se është mirë për ju dhe nuk dëmton as planetin.

 Mundësuar nga shkenca

Me më shumë se 50 vjet përvojë, ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë, të lehtë për t'u kuptuar, me performancë të lartë, të krijuara me shkencë të prerjes dhe përmes hulumtimeve të dedikuara dhe shpesh novatore. Ne jemi vazhdimisht në kërkim të zgjidhjeve dhe teknologjive më të mira për të krijuar produkte inovative që performojne, duke te respektuar ty dhe natyrën. Teknologjitë tona të patentuara dhe inovacionet e para në botë shpesh plotësohen me testet e performancës klinike të provuar të produktit.

 

Shkencëtarët tanë dhe ekspertët teknikë mbulojnë një sërë disiplinash dhe fushash të ekspertizës, duke përfshirë, por pa u kufizuar vetëm në: Shkencën e Formulimit, Kiminë, Shkencën e Skin (fiziologji dhe biologji), Plakje dhe Analiza e Lëkurës,Shkencën e Ushqimit, Testimin Klinik dhe Instrumentacionin. Këta ekspertë, së bashku me objektet tona të fundit të Kërkimit dhe Zhvillimit, na lejojnë të krijojmë produkte më të sigurta dhe më të mira për konsumatorët tanë.

 
Standardet me të cilat jetojmë

 

Angazhimi ynë për të zhvilluar produkte që mund të besoni dhe të qëndroni pranë është përcaktuar nga standardet tona të larta të produktit.
Prezantimi i standardeve tona të prodhimit