Home
Aloe vera
Aloe vera
Aloe vera
Aloe barbadensis

Ftohëse, qetësuese dhe hidratuese, xhel freskues dhe hidratues i aloe vera është përdorur si një ilaç aktual për lëkurën për mijëra vjet, dhe vazhdon të mbetet një përbërës shumë i dashur për bukurinë edhe sot. Aloe mund të jetë me pikëpamje të jashtme, por ajo është e lezetshme dhe qetësuese brenda, e përbërë nga një ujë pa dajak 99,5%. Përveç grumbullimit të hidratimit, aloe vera ofron përfitime të fuqishme antioksiduese dhe rigjallëruese të kujdesit për lëkurën dhe është një hidratues fantastik për lëkurën e kombinuar.

Përfitimet kryesore
  • Karakteristika të fuqishme hidratimi, falë përmbajtjes së lartë të sheqerit aloe vera.
  • Freskuese dhe rigjallëruese.
  • Aloe vera është një hidratues fantastik për lëkurën e kombinuar.
Aloe vera përmban enzima, aminoacide dhe përbërës të tjerë aktivë që dihet se ndihmojnë në mbrojtjen, hidratimin dhe zbutjen e lëkurës.

Gjetur në

Shampo Love Nature për kontrollin e zbokthit me vaj organik të pemës së çajit dhe Aloe Vera
Love Nature
Shampo Love Nature për kontrollin e zbokthit me vaj organik të pemës së çajit dhe Aloe Vera
5,50 €
(0)
THE ONE Make-up Pro Primer për rritje shkëlqimi
Derisa të ketë në stok
THE ONE
THE ONE Make-up Pro Primer për rritje shkëlqimi
3,79 €
8,50 €
(0)
THE ONE EXPERT CARE Laps për Thonjë & Kutikula
THE ONE
THE ONE EXPERT CARE Laps për Thonjë & Kutikula
7,50 €
(0)
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
Nuk ka në stok
THE ONE
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
6,50 €
(0)
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
Nuk ka në stok
THE ONE
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
6,50 €
(0)
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
Nuk ka në stok
THE ONE
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
6,50 €
(0)
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
Nuk ka në stok
THE ONE
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
6,50 €
(0)
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
Nuk ka në stok
THE ONE
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
6,50 €
(0)
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
Nuk ka në stok
THE ONE
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
6,50 €
(0)
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
Nuk ka në stok
THE ONE
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
6,50 €
(0)
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
Nuk ka në stok
THE ONE
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
6,50 €
(0)
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
Nuk ka në stok
THE ONE
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
6,50 €
(0)
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
Nuk ka në stok
THE ONE
TO STHLM Ultimate Lajner për Buzë
6,50 €
(0)
Feminelle Soothing Pastrues Intim me Aloe Vera dhe Mallow
Feminelle
Feminelle Soothing Pastrues Intim me Aloe Vera dhe Mallow
8,50 €
(0)
Love Nature Xhel për Dush me Vaj Ulliri dhe Aloe Vera
E shitur
Love Nature
Love Nature Xhel për Dush me Vaj Ulliri dhe Aloe Vera
9,00 €
(0)
Love Nature Xhel Freskues për Sy me Aloe Vera dhe Ujë Kokosi Organik
Love Nature
Love Nature Xhel Freskues për Sy me Aloe Vera dhe Ujë Kokosi Organik
2,79 €
5,30 €
(0)
Love Nature Maskë dhe Skrab Freskues 2-në-1 me Aloe Vera dhe Ujë Kokosi Organik
Love Nature
Love Nature Maskë dhe Skrab Freskues 2-në-1 me Aloe Vera dhe Ujë Kokosi Organik
6,50 €
(0)
Love Nature Kremë Hidratuese për Fytyrë me Aloe Vera dhe Vaj Kokosi Organik
Love Nature
Love Nature Kremë Hidratuese për Fytyrë me Aloe Vera dhe Vaj Kokosi Organik
6,50 €
(0)
Love Nature Tonik Freskues me Aloe Vera dhe Vaj Kokosi Organik
E shitur
Love Nature
Love Nature Tonik Freskues me Aloe Vera dhe Vaj Kokosi Organik
6,00 €
(0)
Love Nature Kremë Freskuese Pastruese me Aloe Vera dhe Ujë Kokosi Organik
Love Nature
Love Nature Kremë Freskuese Pastruese me Aloe Vera dhe Ujë Kokosi Organik
6,50 €
(0)