Home
Arnika
Arnika
Arnika
Arnica montana

Hapni çfarëdo kabineti të banjos sot dhe keni shumë gjasa të gjeni një tub të arnica kremës apo një detaj arnica. Në fakt, arnica është një nga ilaçet bimore më të përdorura, e përdorur tradicionalisht për të trajtuar nxirjet apo tërheqjet e muskujve. E vërtetuar se ngritë furnizimin e kapilarëve të gjakur kur aplikohet nga jashtë, arnika ka shumë përdorime me veti anti-mikrobiale, anti-irritante dhe anti-reumatike. Në kozmetikë, vaji i arnikas është një përbërës zbutës fantastic në kujdesin për flokë dhe lëkurë.

Përfitimet kryesore
  • Vaji i Arnikas është qetësues, mbrojtës dhe përkujdesës.
  • Ushqyese dhe zbutëse për lëkurën
  • Veti Astringjente dhe regjeneruese.
Arnika njihet për vetitë anti-mikrobiale dhe anti-irritante, që është arsyeja përse përdoret në ilaçe të nxjerra nga arnika për trajtimin e plagëve.

Gjetur në

Feet Up Comfort Kremë për Zbutjen e Shputave
Feet up
Feet Up Comfort Kremë për Zbutjen e Shputave
5,99 €
8,50 €
(0)