Home
Bergamot
Bergamot
Bergamot
Citrus aurantium bergamia

Bergamot është një agrume hibride, një kryq midis një portokalli të hidhur dhe një limoni, me një aromë të veçantë që është e njohur si një notë e lartë në aromë. Shtë gjithashtu fruti që i jep çajit Earl Grey aromën e tij unike. Falë përmbajtjes së tij të lartë flavonoide, ekstrakti i bergamotit ka veti qetësuese dhe freskuese dhe mund të ndihmojë në pastrimin e kokës dhe lëkurës. Bergamot është gjithashtu i njohur për ndihmën në forcimin dhe rritjen e rritjes së flokëve, duke i lënë flokët të duken me shkëlqim dhe të rigjallërohen.

Përfitimet kryesore
  • Karakteristikat qetësuese, pastruese dhe tonifikuese për lëkurën e kokës dhe lëkurën.
  • Aroma e freskët agrume e Bergamot lë lëkurën të ndjehet e freskët.
Vaji esencial i Bergamot është i njohur për shënimet e tij sensuale, aromatike dhe vetitë qetësuese.

Gjetur në

Divine Royal Ujë Tualeti
E shitur
Divine
Divine Royal Ujë Tualeti
26,00 €
(0)
Love Nature Maskë Argjile Pastruese Për të Gjitha Llojet e Lëkurës
Derisa të ketë në stok
Love Nature
Love Nature Maskë Argjile Pastruese Për të Gjitha Llojet e Lëkurës
1,79 €
3,50 €
(0)
Wake Up Feel Good Ujë Tualeti
Nuk është në shitje përkohtësishtë
feel-good
Wake Up Feel Good Ujë Tualeti
17,00 €
(0)
Loved Up Feel Good Ujë Tualeti
feel-good
Loved Up Feel Good Ujë Tualeti
7,29 €
17,00 €
(0)